Mănăstirii „Sfântul Ierarh Glicherie Mărturisitorul"
Pagina oficială a Mănăstirii

Sfinții Împărați Constantin și Elena – Fălticeni 2020
iunie 3, 2020
Sfântul Ioan cel Nou – Suceava 2020
iunie 15, 2020
Arata tot

Sfânta Treime – Târgu Neamț 2020

“Bine ești cuvântat Cel Întreit Sfânt Doamne, Dumnezeul nostru…”

Laudă, mulțumire și închinăciune se cuvine nouă a-i aduce lui Dumnezeu pentru toate cele ce ne-a dăruit.

Parohia s-a îmbogățit duhovnicește și în acest an cu slujba arhierească la sărbătoarea hramului, în cea de-a doua zi după Rusalii, la praznicul Sfintei Treimi. Dragostea și setea credincioșilor pentru slujba cuvântătoare săvârșită în această minunată zi s-a văzut prin numărul lor, prin participarea cu credință și cu frica lui Dumnezeu la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie arhierească, unde alături de preoții și diaconii prezenți a stat pe scaunul arhieresc , episcop vicar al Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România. Rodurile duhovnicești au fost îndulcite și prin contribuția cântăreților care prin glasurile lor au preaslăvit pre Dumnezeu, astfel rugăciunile ajungând la inima fiecărui credincios prezent în Biserică.

Mulțumim PS Sofronie pentru dragostea și dăruirea de a fi în mijlocul nostru, dar mai ales pentru binecuvântarea arhierească. Mulțumim părintelui arhimandrit Varlaam, preoților și diaconilor, cântăreților și credincioșilor cu care, toți împreună, am format un trup duhovnicesc în rugăciune la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Dumnezeu să se milostivească asupra făpturii Sale, fiecăruia să-i dăruiască toate cele de folos spre mântuire și să alunge fricile vătămătoare de suflet din mintea și din cugetul nostru.

Dumnezeu să ne blagoslovească. AMIN.

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons