Mănăstirii „Sfântul Ierarh Glicherie Mărturisitorul"
Pagina oficială a Mănăstirii

Sfântul Sfințit Mucenic Vlasie – Slătioara, 2021
februarie 24, 2021
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți – Zănești, 2021
martie 8, 2021
Arata tot

Iată ne aflăm în a doua săpămână a perioadei Triodului, perioadă în care ne pregătim să înviem împreună cu Hristos, Mântuitorul nostru. În această zi, a rânduit să se citească pericopa evanghelică în care se vorbește despre un tată care avea doi fii, unul care pleacă și cheltuiește avuția, dar care în final se întoarce în smerenie la tatăl său, iar al doilea fiu, care a rămas tot timpul lângă tatăl său, dar care se afla într-o stare de fățărnicie și de superficialitate față de familie.

În această duminică, a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din București, alături de PS Flavian Ilfoveanul, cel care a prezidat slujirea sfintei slujbe, PS Antonie Băcăuanul, și PS Evloghie Sibianul și de un sobor de preoți și psalți. Aceștia s-au adunat în rugăciune pentru a-l felicita pe PS Flavian cu ocazia onomasticii acestuia, serbată astăzi din motive foarte bine întemeiate.

Cu acest prilej, urăm sănătate și mulți ani de arhipăstorie preasfințitului Flavian, iar Sfântul Ierarh Flavian să fie rugător tuturor creștinlor, în veci, Amin!

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons