Mănăstirii „Sfântul Ierarh Glicherie Mărturisitorul"
Pagina oficială a Mănăstirii

Intrarea Maicii Domnului în Templu – Londra, 2020
decembrie 12, 2020
Sfânta Muceniță Varvara – Vadu Moldovei, 2020
decembrie 20, 2020
Arata tot

Duminica a 30-a după Rusalii, Sf. Apostol Andrei – Fălticeni 2020

Sfânta Evanghelie din a fost rânduită de Biserică spre a se citi în această perioadă a Postului Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Ea este un îndemn la milostenie sau la ajutorarea celor săraci. Sfântul Evanghelist Luca ne pune în faţă problema bogăţiei ca obstacol în calea mântuirii şi a desăvârşirii vieţii creştine. Bogăţia nu este rea în sine, dar devine piedică în calea mântuirii când ne legăm de ea ca de ultima realitate, când ne alipim sufletul atât de mult de cele materiale, încât grija pentru bogăţie robeşte sufletul nostru şi nu mai lasă în el loc pentru prezenţa lui Dumnezeu.

De asemenea, în această duminică l-am sărbătorit și pe , cel întâi chemat, care l-a propovăduit pe Iisus Hristos și în țara noastră și care a primit sfârșitul prin răstignire cu capul în jos. 

În această zi, credincioșii din parohia „” au avut parte de sfânta liturghie arhierească, în mijlocul acestora fiind eparhul locului, , care, ca în fiecare post, îi întărește în credință prin prezența și cuvintele sale de învățătură.

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons